Kopie aanslag gemeentelijke belastingen aanvragen

Bent u de aanslag kwijt of heeft u een kopie nodig en bent u een particulier? Misschien heeft u dan de aanslag van de gemeentelijke belastingen van Belastingen Bollenstreek digitaal ontvangen. Dit gaat via de Berichtenbox van MijnOverheid. Heeft u de berichten van uw gemeente geaccepteerd? Dan kunt u de aanslag daar terugvinden. Wij adviseren u daarom eerst uw Berichtenbox van MijnOverheid te controleren. 

Online uw aanslag bekijken via mijn.overheid.nl (DigiD)

Kunt u het biljet niet vinden in uw Berichtenbox? Dan kunt u bij Belastingen Bollenstreek een kopie aanslag/beschikking aanvragen. Let op! Alleen degene op wiens naam het biljet staat, kan een aanslag opvragen. Vermeld uw burgerservicenummer (BSN) en uw geboortedatum.

Belastingen Bollenstreek is voorstander van de Berichtenbox van MijnOverheid. De Berichtenbox biedt veel voordelen. Dus meld u aan en ontvang in de komende jaren uw biljet en/of taxatieverslag in de Berichtenbox van MijnOverheid.

Wilt u namens uw bedrijf een kopie aanslag aanvragen? Dan kunt u een e-mail sturen of telefonisch contact met ons opnemen. Op de pagina Contact vindt u meer contactinformatie.